Home Actueel Archief Nienke Klazinga panellid bij HRLM Draait Door

Nienke Klazinga panellid bij HRLM Draait Door

Archief
16-09-13

In onze veranderende economie zijn veel bestaande business modellen niet meer effectief. Wat is uw ervaring daarmee? Hoe gaan we voor de toekomst succesvol zaken doen? Juist uw vragen en input over deze actuele onderwerpen staan centraal in HRLM Draait Door.

Deel uw verhaal en uw ervaringen. Uw successen, teleurstellingen en vragen zijn leidend voor HRLM Draait Door. Niet alleen op de avond zelf maar juist ook op de Social Media voorafgaand aan het evenement.

Op maandag 30 september a.s. vanaf 19.00 uur zal een selecte groep ondernemers, onder leiding van Rens de Jong van BNR Nieuwsradio, met u in discussie gaan over welke kansen en bedreigingen ons nog te wachten staan. Nienke Klazinga van Köster Advocaten N.V. zal als één van de leden in het panel plaatsnemen. Daarna kunt u met collega’s napraten over die zaken die u aanspreken en uiteraard netwerken.

Met als rode draad marktontwikkeling, strategische samenwerking en commerciële positionering wordt uw inbreng (via Social Media) meegenomen in dit open debat. Alle ondernemers uit Haarlem en omgeving zijn van harte welkom op maandag 30 september a.s. vanaf 19.00 uur bij de Philharmonie te Haarlem. Deelname is kosteloos. U kunt zich hier aanmelden.

Deel dit artikel