Home Actueel Archief Masterclass ‘Pakkend Communiceren’

Masterclass ‘Pakkend Communiceren’

Archief
08-04-14

In de praktijk blijkt vaak dat wordt gedacht dat partijen niet aan elkaar gebonden zijn zolang er geen handtekening onder een overeenkomst staat. De juridische realiteit ligt echter iets genuanceerder. Wanneer komt nu precies een overeenkomst tot stand en in welke gevallen kan men nog van elkaar af? In dit samenspel speelt communicatie 'bij het aan elkaar gebonden zijn of juist niet' een grote rol. Kunt u pakkend communiceren?

 

Van Köster Advocaten hoort u, aan de hand van praktijkvoorbeelden, welke factoren van belang zijn bij de totstandkoming van een overeenkomst en hoe u dit proces kunt beïnvloeden. Aan de hand van een aantal tips kunt u mogelijke (financiële) risico's beperken. Er zal gelegenheid worden geboden om uw eigen voorbeelden te bespreken.

 

Aansluitend geven Arthur Vinkenoog van Pakkend Zakelijk en Saskia Brenninkmeijer van Style Support u tijdens deze masterclass praktische tips op het gebied van personal branding. Hierbij komen onderwerpen aanbod als identiteit versus imago, psychologie van kleurgebruik en het belang van een goede eerste indruk. Waardevolle tips die eenvoudig toepasbaar zijn en uw gunfactor verhogen.

 

Want heeft u de kennis en kwaliteiten in huis om uw werk inhoudelijk tot een succes te kunnen maken? Hoe laat u dit ook zien in uw uiterlijke presentatie, en welke kleding trekt u aan naar welke gelegenheid? De kunst is in te spelen op verschillende situaties en bewust om te gaan met wat positief of negatief werkt in het ondersteunen van uw boodschap. Kortom; Pakkend communiceren.

 

Tijdens deze MKB Masterclass krijgt u in vogelvlucht talrijke tips en informatie die u nodig heeft om zowel juridisch als op het gebied van personal branding pakkend te communiceren.

 

Datum: maandag 12 mei 2014, aanvang: 16:30 uur

Start: 17:00 uur

Locatie Köster Advocaten N.V. Dreef 22 te Haarlem

Deelname: gratis

 

Na afloop van de masterclass biedt  Köster Advocaten u een borrel aan. Er is een beperkt aantal plaatsen (maximaal 25 deelnemers) beschikbaar, dus meld u snel aan! 

 

Graag tot 12 mei 2014!

 

Met vriendelijke groet, 

 

Suzan Houben-van Geldorp
Köster Advocaten 

Arthur Vinkenoog
Pakkend Zakelijk

Saskia Brenninkmeijer
Style Support

Rosalie Smit
MKB-Haarlem

 

Köster Advocaten N.V.

Praktijkgroep Procesrecht

Bron: MKB Haarlem

Deel dit artikel