Home Actueel Archief Masterclass ‘Haal alles uit uw webshop’

Masterclass ‘Haal alles uit uw webshop’

Archief
15-01-13

De verkopen via internet stijgen ieder jaar exponentieel. Steeds meer ondernemingen besluiten tot de exploitatie van een webshop. Maar wat zijn nu de spelregels voor het verkopen via internet? En hoe haalt u alles uit uw webshop?

 

Tijdens de masterclass vertelt online marketeer Rogier Mostert van Webmonnik.nl, hoe u meer bezoekers naar uw webshop krijgt en hoe u meer (herhalings)aankopen genereert. Advocaten Birgit de Bruijn en Martine van der Baars van Köster Advocaten, geven u praktische tips over hoe u uw webshop volgens de regels inricht.

 

Binnen de EU staat de bescherming van de consument hoog op de agenda. Het doen van aankopen via een webshop brengt voor de consument meer risico’s met zich mee dan een bezoek aan een fysieke winkel: van welke partij koopt de consument, wat wordt er gekocht, is de betaling veilig en wat doet de webshop-exploitant met de gegevens van de consument? Om de risico’s voor de consument te beperken zijn er binnen de EU regels opgesteld die een webshop-exploitant moet naleven.

 

Van Köster Advocaten hoort u, aan de hand van praktijkvoorbeelden, welke regels van belang zijn voor u als (potentiele) webshop-eigenaar en hoe u aan deze regels kunt voldoen. Het is uiteraard mogelijk om uw eigen voorbeelden aan te dragen. U krijgt bovendien een handige checklist mee om te controleren of uw webshop voldoet aan de spelregels.

 

Aansluitend geeft Rogier Mostert van Webmonnik.nl, u veel praktische tips om meer relevante bezoekers naar uw webshop te krijgen en om meer verkopen te genereren onder de bezoekers van uw webshop. Ook het stimuleren van herhalingsaankopen en de inzet van sociale media komen uitgebreid aan de orde.

 

Tijdens deze MKB Masterclass krijgt u in vogelvlucht onmisbare informatie die u nodig heeft om op de juiste manier alles uit uw (toekomstige) webshop te halen.

 

Datum: dinsdag 29 januari 2013

Aanvang: 16:30 uur Start: 17:00 uur

Locatie: Köster advocaten N.V. Dreef 22 te Haarlem (klik hier voor een routebeschrijving)

Deelname: gratis

 

Indien u een concreet voorbeeld wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar debruijn@kadv.nl of rogier@webmonnik.nl.

 

Graag tot 29 januari 2013


Met vriendelijke groet,

Rosalie Smit
directeur MKB-Haarlem

Rogier Mostert
webmonnik.nl

Martine van der Baars en Birgit de Bruijn
Köster Advocaten 

Deel dit artikel