Home Actueel Archief Köster groeit: uitbreiding team IE/ Procesrecht

Köster groeit: uitbreiding team IE/ Procesrecht

Archief
07-09-17

Lara Doyle-van Huizen (30) is per 1 september 2017 het team Intellectuele Eigendom en Procesrecht van Köster Advocaten komen versterken.

Lara is afkomstig van het internationale advocatenkantoor Bird&Bird waar zij 6,5 jaar werkzaam is geweest als advocaat op de sectie IE. Zij hield zich daar onder meer bezig met het adviseren en procederen op het gebied van merken- en modellenrecht, octrooirecht, handelsnaamrecht en auteursrecht. Daarnaast was Lara mede werkzaam in de Brand Management praktijk waar zij strategisch adviseerde op het gebied van de bescherming en registratie van merken- en modellenportfolio’s.
 
Lara Doyle-van Huizen: “Door mijn voorliefde voor de mode-industrie sprak de combinatie van IE met de sectoren Fashion & Design mij altijd al enorm aan. Na ruim 6 jaar met plezier bij Bird&Bird te hebben gewerkt kon ik deze mooie kans bij Köster niet voorbij laten gaan. Köster is met haar fashion cliënten en creatieve sector focus een logische overstap en ook qua team een natural fit waar ik me nu al thuis voel.”

Margot Span, partner van Köster: “Wij zijn ontzettend blij dat Lara met haar expertise ons IE en Procesrecht team komt versterken. Gelet op de sterke groei van onze praktijk, met name op het terrein van fashion, design, marketing en advertising is Lara een welkome en goede aanvulling van onze IE en procespraktijk. Lara is een ervaren adviseur en procesadvocaat in verschillende sectoren waaronder fashion & design, IT, Life Sciences en Telecom.”

 

Deel dit artikel