Home Actueel Geen onderdeel van een categorie Köster gastheer van Legal Day

Köster gastheer van Legal Day

Geen onderdeel van een categorie
02-10-18

Vijftien teams van de Present Your Startup competitie bezochten ons kantoor om deel te nemen aan de Legal Day. Op deze dag gaven Dirk Lange (Ondernemingsrecht) en Nienke Klazinga (Arbeidsrecht) presentaties aan de startende bedrijven over verschillende juridische aspecten van het ondernemen.

De reacties waren enthousiast, de starters gingen ‘wijzer naar huis’. Dirk Lange, bij Köster verantwoordelijk voor de invulling van het partnerschap met de starterscompetitie: ‘Met de ondersteuning van Present Your Startup geven we invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat doen we op een manier die past bij onze focus als kantoor: ondersteunen van ondernemers is in feite onze core business.’

Present Your Startup kent drie edities: de competitie vindt plaats in New York, Curaçao en Haarlem. ‘Ondersteuning is ook een onderdeel van onze lokale verankering in de Haarlemse ondernemers community’, aldus Dirk Lange.

Present your Startup, geïnspireerd door de tv-programma’s als Dragons Den en Shark Tank, is een ‘acceleratorprogramma’ dat als doel heeft startups te koppelen aan investeerders en kapitaal door het organiseren van evenementen, het begeleiden van startups en het vinden van de juiste financiering. Köster is al drie jaar partner van Present Your StartUp. De advocaten van Köster begeleiden de startups op juridisch gebied en geven workshops over onder meer het investor proof maken van de startups.

 

Deel dit artikel