Home Actueel Nieuws Köster Advocaten gaat als partner de gevangenis in

Köster Advocaten gaat als partner de gevangenis in

Nieuws
02-02-22 Dirk Lange

Köster Advocaten opent een nieuw kantoor in de voormalige Koepelgevangenis in Haarlem. Als kennispartner zal het middelgroot advocatenkantoor een juridische sparringpartner zijn bij de digitalisering van MKB-ondernemers.

De Koepelgevangenis is een iconisch pand in het centrum van Haarlem. Een aantal tech-ondernemers en investeerders heeft de handen in een geslagen en de Koepelgevangenis grondig verbouwd naar een multifunctionele plek voor wonen, werk en horeca. Met verschillende kennispartners waaronder Rabobank, Endeavour Group, Unknown Group en Amazon Web Services (AWS) is een prestigieuze community – Cupola XS – gelanceerd rondom digitalisering van MKB-bedrijven.

Cupola XS heeft als doel MKB in staat te stellen leiding te geven aan de digitale transformatie. Cupola XS is niet alleen een plek voor management maar ook een plek waar MKB-medewerkers en teams toegang krijgen tot nieuwe (technologische) kennis en vaardigheden. Dit neemt een belangrijke rol in bij het toekomstbestendig te maken en te helpen groeien van ondernemingen.

Vanuit juridisch perspectief zal Köster Advocaten een inhoudelijke bijdrage leveren aan het kennisprogramma. “Digitale transitie is cruciaal binnen het MKB. Om groei en stabiliteit te bereiken voor ondernemingen is een inhoudelijk kennisprogramma zeer waardevol. Wij zijn daarom enorm trots op deze stap en kijken ernaar uit om te midden van alle ondernemers dé juridische partner van de community te zijn“, aldus Dirk Lange partner en advocaat bij Köster Advocaten.

Als onderdeel van de community Cupola XS heeft Köster Advocaten een cel in de Koepelgevangenis tot haar beschikking als aanvullende kantoorruimte naast het hoofdkantoor op de Dreef in Haarlem. Daarnaast zal Köster Advocaten ook een actieve bijdrage leveren aan verschillende inhoudelijke programma’s van Cupola XS rond met name tech en data.

Deel dit artikel