Home Actueel Archief Jubileumeditie ‘dag van de uitzendondernemer’ trekt recordaantal bezoekers

Jubileumeditie ‘dag van de uitzendondernemer’ trekt recordaantal bezoekers

Archief
04-04-17

Rotterdam, 4 april 2017 – Maar liefst 170 intermediairs uit heel Nederland kwamen op donderdag 30 maart 2017 naar de 5e editie van de Dag van de Uitzendondernemer. Ook tijdens de jubileumeditie van dit unieke evenement wist organisator en specialist in flexibele arbeid Pay for People deelnemers te verbinden, informeren en inspireren.

‘DVDU is echt een traditie geworden’

Met een speciaal programma van prominente gastsprekers, inspirerende workshops, een uitgebreide informatiemarkt en een exclusief driegangendiner, trok Pay for People met de jubileumeditie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) meer deelnemers dan ooit tevoren. De DVDU mag zich volgens de aanwezige intermediairs dan ook hét kennis- en netwerkevenement van de branche noemen. Deelnemers zijn vooral enthousiast over de snelheid van de dag en de inhoud van het programma: ‘De programmaonderdelen sluiten mooi op elkaar aan en duren precies lang genoeg.’ Ook over de sprekers zijn zij zeer tevreden: ‘Inspirerende mensen met een goed verhaal, praktische tips en genoeg ruimte voor eigen invulling.’ En, minstens zo belangrijk, het is erg prettig voor uitzendondernemers om een middag onder elkaar te zijn: ‘Veel gelegenheid tot netwerken met elkaar hebben we niet in onze branche. Daarom is het leuk dat veel mensen ieder jaar weer terugkomen. De Dag van de Uitzendondernemer is echt een traditie geworden.’

‘Focus, differentieer en innoveer’

De vijfde editie van de DVDU werd gehouden in het Rotterdamse film- en muziektheater LantarenVenster. Na een informele ontvangst met champagne en jubileumgebak, werd de dag officieel geopend door dagvoorzitter en zzp-expert Pierre Spaninks. Hij nodigde drie gastsprekers uit om elk hun eigen inspirerende verhaal te houden. In volgorde van opkomst waren dit futurist Barbara van Veen, jonge ondernemer Alexander Wijninga en auteur van ‘De GroeiSpiraal’ Jack Korsten. In interactieve sessies met een serieuze noot en een vleugje humor, riepen zij de aanwezige uitzendondernemers op keuzes te maken en zich te richten op hun doel: ‘Focus, differentieer en innoveer’. In de keuzeworkshops die volgden, konden de deelnemers direct aan de slag. Op het gebied van online recruitment, wet- en regelgeving of voor het aantrekken van de juiste kandidaten. En natuurlijk was ook dit jaar de informatiemarkt dé plek waar deelnemers terecht konden met al hun vakinhoudelijke vragen.

Betrokken partners

De Dag van de Uitzendondernemer komt niet alleen op het conto van Pay for People. In de vijf jaar dat het evenement nu bestaat, heeft de specialist in flexibele arbeid een groot aantal betrokken partners aan zich gebonden. Deze keer waren dit Safex Inspectie Instelling & Safex Certificatie Instelling (hoofdsponsor), HollandZorg, OTYS, InGoedeBanen, Twiglers en Multicopy Rotterdam. Appontwikkelaar Morning Rise heeft speciaal voor de jubileumeditie een app gemaakt. De vijfde DVDU werd extra feestelijk afgesloten met een overheerlijk driegangendiner dat de dag, voor deelnemers én organisatie, onvergetelijk maakte.

Deel dit artikel