Home Actueel Archief Het ECHTSCHEIDINGSTEAM van Köster Advocaten opent haar deuren tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Het ECHTSCHEIDINGSTEAM van Köster Advocaten opent haar deuren tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Archief
01-09-17

Köster Advocaten N.V. in Haarlem opent op vrijdag 8 september 2017 haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaten en mediators van dit kantoor en meer informatie krijgen over scheiden. Bij Köster Advocaten N.V. kunt u terecht met uw vragen over uw scheiding bij een familierechtadvocaat, een ondernemingsrechtadvocaat, een notarieel adviseur, een kindertherapeut/kindercoach en een fiscalist/financieel adviseur.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Köster Advocaten N.V. doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

 

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding openen wij tussen 09.00 uur en 17.00 uur onze deuren. Dit jaar zit er een heel team van specialisten voor u klaar. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met advocaten en scheidingsmediators. Ook kunt u scheidingsgerelateerde vragen stellen met betrekking tot uw onderneming, uw kinderen, notariële kwesties of financiële/fiscale vragen.

 

Op deze dag staan de volgende specialisten voor u klaar:

 

Over de vFAS

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Dag van de Scheiding

Köster Advocaten N.V. aan de Dreef 22 in Haarlem is vrijdag 8 september geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl.

 

Deel dit artikel