Home Actueel Archief Haarlemvalley: 400K aan cash en 1 miljoen in diensten voor alle finalisten!

Haarlemvalley: 400K aan cash en 1 miljoen in diensten voor alle finalisten!

Archief
30-11-15

Alle finalisten van Present Your Startup ontvangen 3 jaar lang support van Microsoft in diensten en producten voor een bedrag van ruim 150.000 euro. GreenBattery haalde 160K op met zijn systeem voor duurzame batterijen en een contract van Haarlem Jazz via Martijn Bevelander.

 

Cloudgames wekte de interesse van game-investeerder Reinout te Brake, naar zeggen is er al 75K verzameld van de toegezegd 100K. Bardoggy gaat samen met investeerder Nick Stals van Gift for 2 een cadeaukaart op de markt brengen en heeft een toezegging van 100K (voorwaardelijk) in zijn zak. Digitale Nazorg kreeg via de livestream het aanbod om verder te praten over 50K om verder ontwikkelen.

 

Tom Kabinet gaat samen met Jort Kelder verder in gesprek voor de volgende stappen. In totaal werd dus 420K aan cash toegezegd met mogelijk nog eens 1,1 miljoen in cash wat nader ingevuld en besproken moet worden.

ZIVVER wint de juryprijs 2015

Rick Goud is de terechte winnaar die inspeelt op de huidige juridische ontwikkelingen met zijn bedrijf voor het veilig versturen van belangrijke documenten. Naast de juryprijs van 15.000 euro mede mogelijk gemaakt door onze partners, gaat Zivver verder in gesprek met Volta Ventures over de 1 miljoen euro die hij nodig heeft om de markt te veroveren! 

 

Chattable wint de publieksprijs

De doorzetter wint! De app voor zakelijke reizigers haalde op de avond zelf 110.000 euro aan funding op. Met het geld zal Martin Opdam zich richten op de internationale uitrol als whitelabeling concept voor corporates. Chattable wint 10.000 euro aan diensten. De prijs werd uitgereikt door Haarlemse wethouder Economie Joyce Langenacker. 

 

Deel dit artikel