Home Expertise Contractenrecht

Contractenrecht

Een goed contract vormt een van de belangrijkste bouwstenen van een commercieel samenwerkingsverband. Het aangaan van contracten is een dynamisch proces. Het begint met een idee en het sluitstuk is de implementatie binnen uw onderneming. Ons team contractenrecht denkt vanaf het eerste stadium met u mee en bepaalt met u de beste strategie.

Een goed contract is niet per definitie een waterdicht contract. Wij begrijpen dat risico’s inherent zijn aan ondernemen. Ons doel is om samen met u deze risico’s te signaleren en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Ons Team Contractenrecht staat u bij in de onderhandelingen met uw contractpartij. Vanzelfsprekend weten we dat de juridische werkelijkheid niet leidend is; de commerciële belangen van de onderneming staan voorop. Daar passen we de juridische vormgeving op aan.

Na het ondertekenen van het contract houdt de samenwerking niet op. Een goed contract heeft ook gevolgen voor de werkwijze van uw onderneming. Wij stoppen dus niet bij de papieren afspraken, maar vertalen deze naar uw praktijk.

Team Contractenrecht

Bekijk alle advocaten
Bekijk alle berichten