Home Actueel Archief Eerste Room for discussion van Young MKB Haarlem een groot succes

Eerste Room for discussion van Young MKB Haarlem een groot succes

Archief
04-07-14

Afgelopen woensdag stroomde het Boutique Hostel Hello I’m Local aan de Spiegelstraat vol met jonge ondernemers. Zij kwamen om mee te discussiëren in de primeur van Young MKB Haarlem: “Room for discussion”.

 

Room for discussion is een geheel nieuw type evenement van Young MKB Haarlem. Het nieuwe evenement is bedoeld om ondernemers een inspirerend platform te bieden om onder leiding van een presentator, drie expert panelleden en de aanwezigen over een actueel thema te discussiëren. Het thema van afgelopen woensdag luidde: hoe stem je jouw business model, strategie en de positionering van jouw onderneming af op de inmiddels weer aantrekkende markt?

 

Onder leiding van Marceline Schopman (dagvoorzitter en voormalig presentatrice), bespraken de panelleden Bas Moreu (Creative director Staats en Partner Widgets), Robbert Bouman (Founder/CEO Zummit en Founder/CEO The 50 Customer Company) en Matthijs Ariëns (Partner Köster Advocaten) hun ervaringen met de aanwezigen.    

 

Na een pakkende afsluiter van Marceline was het tijd voor de borrel. Onder het genot van een drankje en hapje werd er nog lang nagepraat en genetwerkt. Conclusie: de primeur verliep succesvol en zal in het najaar vervolg krijgen.  

 

Sebastiaan van der Leer

(bestuurslid Young MKB Haarlem) 

Deel dit artikel