Home Actueel Archief Drie topondernemers in finale Haarlemse Ondernemers Prijs

Drie topondernemers in finale Haarlemse Ondernemers Prijs

Archief
19-02-15

Het belooft op 12 maart een buitengewoon spannende finale te worden van de tweede editie van de Haarlemse Ondernemers Prijs. De ondernemersjury heeft de drie finalisten bekend gemaakt.

Het zijn: Peter Hoes (Alpha Security), Nick Stals (GiftFor2/Hotelspecials) en Tim Várdy (Timon Enterprise). Onvergelijkbaar in branches en achtergronden, maar volgens de jury stuk voor stuk heel aansprekende, Haarlemse ondernemers. De drie finalisten zijn in een pitchbijeenkomst (te gast bij Pro-Act IT in de voormalige Ripperda kazerne) door de jury geselecteerd uit zes genomineerde kandidaten, nadat die zes eerder werden geselecteerd uit totaal 16 kandidaten. De drie finalisten gaan nu op weg naar de finaleavond. In de komende weken ondergaan ze een accountantscheck op financiële degelijkheid van hun bedrijf en worden zij in hun bedrijven bezocht door een jurydelegatie. De climax van deze nieuwe ondernemerswedstrijd ligt in de finale-avond met feestelijke prijsuitreiking. Meer dan 200 gasten uit zakelijk Haarlem zullen dan de eindselectie van de meest inspirerende ondernemer van Haarlem 2015 live meemaken.  Tickets voor dit zakenevenement zijn (zolang de voorraad strekt) uitsluitend te bestellen via de website. Maar let op: alleen toegang met een geldig ticket en vol is ook echt vol. De Haarlemse Ondernemers Prijs is een wedstrijd met prijs Van en voor ondernemend Haarlem. Het is met 40 partners die het ondersteunen dé alomvattende  ondernemerswedstrijd om ondernemen in Haarlem en Haarlem als ondernemersstad in beeld te brengen. Meer informatie: www.haarlemseondernemersprijs.nl.

  

‘Dit zijn de drie finalisten bij de spannende finale-avond op 12 maart in de Lichtfabriek: v.l.n.r. Nick Stals, Peter Hoes en Tim Várdy (Foto: René Vervloet.)´

 

 

Deel dit artikel