Home Actueel Archief Drie finalisten Haarlemse Ondernemers Prijs bekend

Drie finalisten Haarlemse Ondernemers Prijs bekend

Archief
08-03-17

De drie finalisten van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2017 zijn bekend. Paul Hoefsloot (JP Haarlem), Matthijs van Schendelen (Endeaver Group) en Kick Willemse (Evidos) zullen het tijdens de grote finale-avond op 10 april in de Lichtfabriek tegen elkaar opnemen.

In de komende weken zijn ze druk met: bedrijfsbezoeken van de jury, financiële checks, het opnemen van een interviewfilm en natuurlijk met hun presentaties tijdens de finale. De onafhankelijke ondernemersjury onder voorzitterschap van Margot Span moest na de spannende pitches kiezen uit zes uitstekende ondernemers. Stuk voor stuk ondernemers waar de stad trots op kan zijn en die trots zijn op Haarlem als ondernemersstad.

“Dit zijn de drie HOP-finalisten van dit jaar, v.l.n.r. Kick Willemse, Paul Hoefsloot en Matthijs van Schendelen (foto: Noortje Dalhuijsen).”

De Haarlemse Ondernemers Prijs is in 2014 gestart; dit is dus de vierde editie. De HOP wordt volop ondersteund door een grote groep vooraanstaande bedrijven, twaalf ondernemersverenigingen, Gemeente Haarlem, ROC NOVA College en Haarlem Marketing. Belangrijke selectiecriteria bij dé ondernemerswedstrijd van en voor Haarlem zijn: inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en een ondernemer waar Haarlem trots op kan zijn en die trots is op vestigingsplaats Haarlem. De wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs wil ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture plaatsen.

Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl.

 

Deel dit artikel