Home Actueel Archief David Jonkers wint Haarlemse Ondernemers Prijs

David Jonkers wint Haarlemse Ondernemers Prijs

Archief
11-04-18

Ondernemer David Jonkers heeft de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018 gewonnen. Hij won tijdens de spannende finale-avond in het bijzijn van 350 gasten uit het bedrijfsleven in de Lichtfabriek.

Procesrechtadvocaat en jurylid Matthijs Ariëns is het gloeiend eens met juryvoorzitter Pieter van der Spek: “De finalisten zijn alle drie topondernemers, maar een wedstrijd vraagt om een keuze.”

David Jonkers (41) startte 16 jaar geleden met drie andere studenten van de Haarlem Small Business opleiding een beeldbewerkingsbedrijf voor digitale functies. Het bedrijf Bright River (voorheen Mr. Clipping) positioneert zich nu als ‘e-commerce product presentatie specialist’. Het biedt complexe foto-, videobewerking en 3D modeling diensten. Het bedrijf heeft de hoofdvestiging in Haarlem, bedient klanten vanuit in New York (USA), San Francisco (USA) en Haarlem (Europa) en heeft productievestigingen in Chennai (India) en Dhaka (Bangladesh). De jury heeft grote waardering voor het gepassioneerde ondernemerschap van Jonkers, voor de ontwikkeling van zolderkamer-met-pc naar een internationaal, volledig digitaal werkend bedrijf dat werkt voor A-merk opdrachtgevers en voor de strategische keuzen die hij (met zijn compagnons) maakt.  

Ook voor finalisten Henri Stoelman (Stoelman Papierrecycling) en Marcel Belt (The Green Soap Company) had juryvoorzitter Pieter van der Spek een lovend juryrapport. Hij sprak zijn grote respect uit voor de drie topondernemers die elk op heel eigen wijze en in heel verschillende markten succesvol zijn. Uitstekende ondernemers, prachtige bedrijven en mooie voorbeelden van  ondernemerschap. Ondernemers waar Haarlem heel trots op kan zijn.

 De vijfde editie van de jaarlijkse ondernemerswedstrijd in Haarlem is ondersteund door 40 partners, waaronder Köster. De zesde editie van de HOP start eind 2018 en eindigt met de finaleavond in de Lichtfabriek op maandag 8 april 2019. Veel informatie over de HOP-wedstrijd en -finale-avond is te vinden op

www.haarlemseondernemersprijs.nl en

https://www.facebook.com/haarlemseondernemersprijs.

 

Deel dit artikel