Home Actueel Archief Dag van de uitzendondernemer 2016: hét kennis- en netwerkevenement van de uitzendbranche

Dag van de uitzendondernemer 2016: hét kennis- en netwerkevenement van de uitzendbranche

Archief
07-03-16

Op donderdag 31 maart 2016 komen uitzendondernemers uit heel Nederland weer bijeen voor de jaarlijkse Dag van de Uitzendondernemer (DVDU).

Het evenement, dat een initiatief is van de Rotterdamse specialist in flexibele arbeid Pay for People, vindt alweer voor de vierde keer plaats. Decor van de Dag van de Uitzendondernemer 2016 is de indrukwekkende Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Platformfunctie
In de vier jaar dat Pay for People het evenement nu organiseert, is de Dag van de Uitzendondernemer bekend komen te staan als hét kennis- en netwerkevenement van de uitzendbranche. De verschillende programmaonderdelen bieden deelnemers de mogelijkheid om nieuwe inzichten op te doen en hun kennis en ervaring te delen met collega’s. Een succesformule die ook dit jaar weer op grote belangstelling kan rekenen, en niet alleen uit de branche. De organisatie ziet dat ook steeds meer deelnemers uit andere sectoren zich aansluiten, een ontwikkeling waar Pay for People erg blij mee is. “De uitzendbranche raakt alle sectoren van het bedrijfsleven. Het is mooi te zien dat we met de Dag van de Uitzendondernemer een platform hebben gecreëerd waar partijen samenkomen”, zegt directeur Dennis Luyten.

Partners
De vierde editie van de DVDU heeft Pay for People nog grootser aangepakt. “Dit jaar hebben nog meer partners zich bij ons aangesloten”, vertelt Luyten in het Rotterdamse hoofdkantoor van Pay for People aan de Parklaan. “Zij verzorgen een deel van de workshops en zijn aanwezig op de informatiemarkt. Dit heeft ook een zeer positief effect op het deelnemersaantal.” Hoofdsponsor van de Dag van de Uitzendondernemer 2016 is OTYS Recruiting Technology, andere partners zijn:
InGoedeBanen.nl, HollandZorg, Six Degrees, Safex Certificatie Instelling, Professionals in Flex en Köster Advocaten.

Ondernemerslunch
Net als voorgaande jaren bestaat het programma van de Dag van de Uitzendondernemer uit een plenair gedeelte, twee workshoprondes, een informatiemarkt en een netwerkborrel. En voor diegenen die nog meer uit de dag willen halen, is er de mogelijkheid om voorafgaand aan te schuiven bij de ondernemerslunch. Han Mesters, Sector Banker bij ABN AMRO, zal aanzitten tijdens de lunch en zijn visie geven op de ontwikkelingen in 2016. Hierna zal de DVDU officieel geopend worden door spreekstalmeester van de dag Martijn Smit, CSO en presentator bij Werken.fm. In een huiskamersessie gaat Smit met Maurice Rojer (adjunct directeur ABU), Marco Stavinga (cao-onderhandelaar LBV) en Bart Jeroen Croll (voorzitter NBBU) het gesprek aan over actuele zaken zoals de wijzigingen in wet- en regelgeving en de effecten ervan op de uitzendbranche.

Aan de slag!
Na al dat praten, is het tijd voor deelnemers om zelf aan de slag te gaan tijdens twee workshoprondes. Dit jaar kan onder meer gekozen worden voor ‘Werken met zzp’ers’ door Maarten Tanja van Köster Advocaten, ‘Hoe maak je het verschil als uitzendondernemer?’ door Professionals in Flex en ‘Breed werven, slim selecteren’ door Arjan Elbers. Bas van Haterd neemt deelnemers mee in de nieuwste recruitment technologie en Nils Roemen legt uit hoe je ‘bergen kan verzetten door te zwermen’. Een compleet overzicht van alle workshops en het programma van de Dag van de Uitzendondernemer, is te vinden op de geheel vernieuwde website www.uitzendondernemer.nl. Tijdens de DVDU is er ook een uitgebreide informatiemarkt waar partners uit de branche zich presenteren. De dag wordt uiteraard afgesloten met een informele netwerkborrel waar deelnemers uitgebreid kunnen napraten.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de Dag van de Uitzendondernemer 2016 en mogelijkheid tot direct en eenvoudig aanmelden, gaat u naar www.uitzendondernemer.nl

 

Deel dit artikel