Corona-team

Corona-team

De impact van het Coronavirus op de maatschappij en het bedrijfsleven is heel groot. Köster Advocaten heeft een specialistisch Corona-team opgericht dat klaar staat om al uw juridische vragen rondom de gevolgen van het Coronavirus te beantwoorden en zo veel mogelijk met u mee te denken. De dienstverlening van Köster Advocaten gaat verder door zoals u van ons gewend bent. Wij hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen die nodig zijn, in lijn met de aanbevelingen van het RIVM.

In deze bijdrage geven wij een overzicht van de belangrijkste juridische aspecten waarmee u of uw onderneming de komende periode te maken kunt krijgen. Ook informeren wij u over uw juridische positie om de gevolgen en de schade zo veel mogelijk te beperken.

Bij vragen is Köster Advocaten tijdens kantooruren te bereiken via het telefoonnummer 023-5125025 of via info@kadv.nl. Omdat wij graag een stapje verder gaan is ons Corona-team ook buiten kantooruren te bereiken via onze specialist Nine Bennink op telefoonnummer 06-82406391.

Onze teamleden:

Algemene vragen: Nine Bennink
Team Arbeidsrecht en FlexMaarten Tanja
Team ContractenrechtLinda Relouw
Team FaillissementsrechtMonica van Ruitenbeek-Kossen
Team ICT & PrivacyNeal Walenkamp
Team Intellectueel EigendomsrechtMargot Span
Team Ondernemingsrecht: Dirk Lange
Team ProcesrechtMatthijs Ariëns
Team Vastgoed- & BestuursrechtClaudia van Meurs-Janssens

Team | Corona

Laatste | nieuws