Home Actueel Archief ‘Business Talkshow’ bij Tata Steel

‘Business Talkshow’ bij Tata Steel

Archief
24-09-15

Met het doel u informatie aan te reiken over veranderingen in de nieuwe economie, om nog beter te kunnen opschakelen, zal op 5 oktober a.s. de ‘Business Talkshow’ bij Tata Steel plaatsvinden. Namens Köster Advocaten zullen Jan Koekkoek en Theo Roest bij dit evenement aanwezig zijn.

Aanleiding voor deze middag is de samenwerkingsovereenkomst tussen OV IJmond en BeterBusiness. 

Tata Steel is gastheer en zet haar deuren wijd open voor onze Business Talkshow, waarin diverse politici, ondernemers, jonge werknemers en u aan het woord zijn. Geen één-oplossings-model, maar juist het delen van ervaringen en inspiratie, netwerken, met lessen van ondernemers en over landen die u nieuwe inzichten geven. Kortom, interactie tussen Global & Local in optima forma. 

Martijn Arets is de Keynote speaker van deze bijeenkomst. Hij deelt zijn inzichten, antwoorden en lessen opgedaan tijdens de gesprekken met verschillende visionairs en ondernemers. Martijn werd in 2011 uitgeroepen tot de beste ondernemer van 2011 (boven John de Mol en Reinout Oerlemans) en werd gevraagd om Nederland te vertegenwoordigen als een van de ’40 Young Potential European Leaders under 40’. Martijn is een moderne ontdekkingsreiziger die de brug slaat tussen de nieuwe en de oude economie.

Aan tafel ontvangt Brigitte Paulissen bestuurders met actuele informatie over de regio, over ondernemers met hun eigenzinnig ondernemerschap en vernemen we verschillende manieren over hoe talent en het creatief potentieel van jonge mensen kan worden ingezet. Opschakelen doe je niet alleen, maar samen!

 

Deel dit artikel