Home Actueel Archief Bijeenkomst NVP: ‘Ontslagrecht onder de WWZ; wat is nog mogelijk?’

Bijeenkomst NVP: ‘Ontslagrecht onder de WWZ; wat is nog mogelijk?’

Archief
01-02-17

De Wet Werk en Zekerheid heeft grote gevolgen voor ontslagaanvragen. Op 9 februari a.s. organiseert NVP de bijeenkomst “Ontslagrecht onder de WWZ; wat is nog mogelijk”.

Myrthe Steenhuis, advocate bij Köster Advocaten, neemt je tijdens deze inspirerende bijeenkomst mee in de wereld van ontslagrecht. Want wat moet je als HR-Professional weten om hier adequaat mee om te gaan? Myrthe geeft je hier tijdens de bijeenkomst antwoord op.

Aansluitend op de bijeenkomst sluit je aan bij een smakelijk diner. Vervolgens neem je plaats voor de komische en theatrale show van Peter Pannekoek welke door NRC met vier sterren is beoordeeld: “Als een jager vorst hij zijn publiek, steeds als hij weer één van zijn batterij aan gisse grappen de zaal in heeft geknald. Zijn flair, zelfspot en goed doordachte omdraaiingen maken van zijn debuut geolied theater. (…) Opnieuw een jonge, sprankelende cabaretier die dit seizoen juichend kan worden binnengehaald.” (NRC Handelsblad ****)

Over de spreker:
Myrthe Steenhuis is advocate bij Köster Advocaten te Haarlem. Ze heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is advocaat sedert 1998 en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Ze is gespecialiseerd arbeidsrecht en franchiserecht. 

Programma:

16.00 uur       Ontvangst
16.30 uur       Bijeenkomst “Ontslagrecht onder de WWZ”
18.30 uur       Diner / pauze
20.00 uur       Aanvang show Peter Pannekoek
21.15 uur       Pauze
22.30 uur       Einde

Locatie:

Köster Advocaten 
Dreef 22
HAARLEM
 

Meer informatie:

Annuleringsregeling:
Indien je verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail via clubnvp@nvp-plaza.nl. Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, worden de gemaakte kosten à € 50,00 in rekening gebracht.

 

Deel dit artikel